DomainOrder.nl

Domeinnamen die opgezegd worden door de eigenaar worden, voordat ze weer beschikbaar komen voor registratie, eerst 40 dagen in quarantaine gezet door SIDN. Dit noemen we quarantaine namen. Op het moment dat de 40 dagen periode voorbij is kunnen deze domeinen weer aangevraagd worden voor registratie. Veel van deze opgezegde namen zijn interessant om te registreren, bijvoorbeeld omdat er nog bezoekers op komen, omdat er nog veel links naar staan of omdat het gewoon een goede generieke term is.

Er zijn veel mensen geïnteresseerd in deze domeinnamen en daarom heeft DomainOrder hier een veiling voor opgezet. Er zijn echter nog meer partijen die deze domeinen proberen te registreren, we kunnen daarom nooit garanderen dat de domeinnaam waarop bij ons is geboden ook werkelijk door ons geleverd kan worden.

Goede .nl domeinnamen zijn inmiddels behoorlijk schaars. Quarantaine domeinnamen kunnen een interessante alternatieve bron van domeinnamen zijn voor media bedrijven (radio, televisie, reclame bureau’s, etc), om domeinnamen te gebruiken voor promoties of voor klanten. Verder kun je, als je een nieuwe site wilt starten maar alle leuke domeinnamen zijn al bezet, ook in onze quarantaine lijst kijken of er een alternatief beschikbaar komt.

Bezoek nu DomainOrder.